ПочетнаВестиСајкоски: Поделбите ќе завршат, СДСМ ќе биде поразена

Сајкоски: Поделбите ќе завршат, СДСМ ќе биде поразена

Поделбите ќе завршат, СДСМ ќе биде поразен, за сите добронамерни граѓани вратата на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ е отворена, напиша генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук.

Поделбите ќе завршат, СДСМ ќе биде поразен,за сите добронамерни граѓани вратата на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ е отворена.

Posted by Ѓорѓија Сајкоски on Thursday, October 1, 2020

Остави Коментар

Внеси го твојот коментар
Внеси го твоето име:

- Advertisment -spot_img

НАЈПОПУЛАРНИ