ПочетнаВестиСајкоски: Прилеп подготвен за предвремени избoри

Сајкоски: Прилеп подготвен за предвремени избoри

Во рамките на својата работа Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ во текот на денешниот ден оствари повеќе средби со членови на Општинските комитети на Прилеп, Новаци, Могила, Кривогаштани и Росоман.

На средбите беа разменети мислења околу функционирањето на локалните самоуправи во актуелните економски и политички услови, за работењето и реализација на тековните проекти, за грижата за најранливите групи во општеството.

Благодарение на домаќинското работење на градоначалниците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ овие општини обезбедија доволно средства за реализација на предвидените проекти.
Промените се започнати и истите продолжуваат се со цел овие општини да бидат подобро место за живеење за сите граѓани.

Остави Коментар

Внеси го твојот коментар
Внеси го твоето име:

- Advertisment -spot_img

НАЈПОПУЛАРНИ