ПочетнаМагазинЉубовЗАЉУБУВАЊЕТО НЕ Е ТОЛКУ ЕДНОСТАВНО КОЛКУ ШТО ИЗГЛЕДА

ЗАЉУБУВАЊЕТО НЕ Е ТОЛКУ ЕДНОСТАВНО КОЛКУ ШТО ИЗГЛЕДА

Вистинската љубов нема никаква врска со паѓањето. Не „паѓаш“ во љубов, тоа не е нешто кое едноставно се случува кога си невнимателен.
Вистинската љубов нема никаква врска со паѓањето. Не „паѓаш“ во љубов, тоа не е нешто кое едноставно се случува кога си невнимателен.

Вистинската љубов всушност е искачување на високо каменливо место, тоа е тешка и макотрпна работа од која голем дел од луѓето се плашат и ја избегнуваат.

Малкумина ја достигнуваат онаа точка кога се подготвени да ги прифатат и мракот и темнината, и сето она кое што доаѓа со љубовта само за да останат покрај личноста која ја сакаат.

Вистинската љубов е неоткажување. Качување уште една скала погоре и погоре тогаш кога патот за надолу се чини најлесна опција.

Остави Коментар

Внеси го твојот коментар
Внеси го твоето име:

- Advertisment -spot_img

НАЈПОПУЛАРНИ